Як вибрати ковдру за сезоном

Настає сезон холодів, і багато хто починає замислюватися про те, як  забезпечити затишну та комфортну атмосферу в спальні. 
І в першу чергу виникає питання: «Як підібрати ковдру, щоб вона дарувала відчуття затишку в прохолодні осінні вечори та зимові ночі?». Але при великому асортименті речей для сну, які пропонують магазини, досить складно вибрати потрібний варіант, адже не кожна річ відповідає всім вимогам. 

В цьому випадку ковдри Billerbeck є оптимальним рішенням. Відома німецька компанія пропонує не просто традиційні речі для сну. Її вироби унікальні. Над ними працювали фахівці в області сну, які й розробили ці ідеальні продукти. 
Компанія завжди враховує побажання своїх споживачів. До того ж, для виготовлення постільних речей вона залучає вчених, які займаються дослідженнями питань здорового сну. Тому в цій компанії чудово розбираються в тому, як створити максимально комфортні, якісні вироби, які зроблять мікроклімат в ліжку найкращим для здорового відпочинку. 

 


В ідеалі рекомендують мати кілька видів ковдр, які будуть використовуватися в різний час і позбавлять відчуття дискомфорту. Наприклад, пухові ковдри Billerbeck дуже легкі, повітряні та супертеплі, вони добре зігріватимуть у зимові холоди. Наші літні моделі практично невагомі, мають повітряну структуру, добре пропускають повітря й тому і не лише зігріють літньої ночі, але й не дадуть спітніти.
Ковдри Billerbeck мають п’ять точок тепла, і кожна модель відповідає певним умовам. Вони поділяються на ступені теплоти, які залежать від виду матеріалу наповнювача, його щільності та товщини. 
Зимова ковдра має п’ять точок теплоти. Це означає, що з нею можна не боятися навіть найсуворіших морозних ночей. Такі ковдри виготовляються переважно з натуральної вовни, вони чудово зігрівають. Це також чудовий варіант для тих, хто постійно відчуває холод, адже під такою ковдрою завжди буде комфортно. 


А моделі на чотири точки теплоти використовуються, в основному, для невеликих холодів, за температури мінус 10 або трохи холодніше. Вони підходять для використання пізньої осені чи ранньої весни. З ними буде дуже затишно відпочивати, адже ковдри виготовляються з наповнювачем з натуральних волокон або пуху. Демісезонні моделі найпопулярніші, вони найбільше підходять тим людям, які не люблять сильної спеки та сильного  холоду, тому з ковдрою на чотири точки вони дуже комфортно почуватимуться.


Для всіх інших людей такі моделі найкраще використовувати навесні або восени. У колекції аксесуарів для сну німецької компанії можна знайти також полегшений і літні варіанти. Перший – на дві точки тепла – підходить для людей, які постійно відчувають себе розігрітими, їм завжди жарко й тому вони не люблять себе вкривати великими, товстими ковдрами. Також такі моделі найкраще підійдуть для дітей або людей похилого віку. 
Літні моделі на одну точку, призначені для прохолодних, дощових літніх ночей. Вони чудово пропускають повітря і забезпечать комфортний, здоровий відпочинок.
Тому, виходячи з кількості точок – від 1 до 5, грунтуючись на ступені необхідного тепла й потрібно вибирати ковдру Billerbeck під себе – для літа, зими або міжсезоння.