Постільна білизна


ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА BILLERBECK - ШЕДЕВР ДОМАШНЬОГО ТЕКСТИЛЮ
Постільна білизна Біллербек - це особливий затишок і комфорт у Вашій спальні. Це вироби, доведені до досконалості, створені для здорового і спокійного сну. Вони прекрасно відповідають стилю життя сучасної людини, на всі 100% відповідаючи його потребам і запитам.

Чому саме постільна білизна Billerbeck
Постільну білизну Биллербек виготовляють з тканин німецьких і італійських виробників. Для пошиття білизни використовуються високоякісні натуральні тканини, виготовлені з 100% бавовни. Сатин піддають повному циклу обробки. Матеріал проходить каландрирування, мерсеризацію і апретування, завдяки чому він набуває неймовірної м'якості та глянцевий відтінок. Крім того, він стає стійким до багаторазового прання і не буде втрачати свою естетичність довгий час.

При фарбуванні тканин використовуються нешкідливі і стійкі барвники. Бездоганна якість швів, це ще одна перевага. Акуратні рядки надають виробам бездоганний вигляд. Для пошиття використовують міцні нитки, які з часом не стираються і не рвуться. Подбали виробники і про функціональність виробів. Підодіяльники або напірники мають застібку-блискавку, що робить його використання більш зручним.

Використання сучасних технологій пошиття і обробки країв зокрема, дає можливість постільній білизні цієї торгової марки відповідати всім європейським і світовим стандартам. Акуратне пошиття, в поєднанні з гарним дизайном роблять постіль ТМ Billerbeck однією з кращих в даному сегменті не тільки в Європі, але і в світі.

Вироби не тільки будуть довго служити Вам і членам Вашої сім'ї. Вони добре показують себе в пранні, швидко сохнуть. Якщо ж білизну гарненько струснути і акуратно розвісити, то потім можна вже не вдаватися до прасування. Погодьтеся, відмінний бонус для господинь, яким вічно не вистачає часу на прасування. Навіть багаторазові прання не впливають на колір і текстуру тканини. Вона залишається такою ж бездоганною і м'якою. Серед переваг цієї німецької білизни також варто назвати багату кольорову гаму і різноманітність стильових рішень.

Великий вибір постільних речей в нашому інтернет-магазині
Якщо Ви хочете купити якісну постільну білизну, не переплачуючи за упаковку та інші рекламні штучки, то потрапили точно за адресою. У нас Ви знайдете відмінні товари відомого німецького бренду - наволочки, підковдри, простирадла. Ви зможете підібрати на свій смак набір, адже вироби продаються не в комплектах, як зазвичай, а окремо. Крім того, білизна постільна відповідає розмірам ковдр, що випускаються під цією ж маркою. Тому можна створити відмінний комплект для комфортного сну.

Якщо Ви хочете зробити своїм близьким приємний презент або хочете побалувати себе чимось особливим, найкращим рішенням буде купити постільну білизну Біллербек.