Як вибрати плед для дитини

Плед в кімнаті дитини – це просто незамінний атрибут. Цей аксесуар багатофункціональний, зручний і дозволяє створити комфортну атмосферу для малюка. Адже ним завжди можна вкрити дитину під час денного сну, закутати в колясці на прогулянці або використати його як покривало для ліжка. Також плед може використати в ролі килимка на підлогу для ігор дитини або брати із собою на природу, щоб малюк міг безпечно грати на траві та не застудитися.

Такі незамінні аксесуари для дитячих кімнат пропонують багато виробників, але не всі вони здатні створити комфортні умови для дитини. Тому краще купити виріб тієї торгової марки, яка володіє чудовою                               репутацією. Німецька компанія Billerbeck пропонує пледи для дітей різних дизайнів, розмірів, зроблених з якісних натуральних матеріалів. Чимало виробів йдуть в наборі з м’якою іграшкою, що дозволить подарувати малюкам масу позитивних емоцій.

У компанії віддають перевагу гіпоалергенним матеріалами, які мають чудові експлуатаційні властивості та безпечні для здоров’я дітей. Переважно використовуються бавовна й шерсть. Наприклад, на літо можна вибрати бавовняний плед, він буде вбирати вологу, чудово «дихати» й не дозволить малюкові спітніти, коли він спатиме. А в прохолодну літню ніч відмінно зігріє дитину. Є моделі, зроблені з вовни, вони яскраві, стильні, підійдуть для осені та зими та не дадуть дитині змерзнути. І тому можна не хвилюватися, що вона може застудитися під час ігор.

Багато уваги приділяють в компанії дизайну виробів. Гарні малюнки на пледах – зображення кумедних звіряток, котиків, ведмежат, жирафів, зебр – дозволить створити гарний настрій в дитячій кімнаті та дозволить аксесуару вписатися в будь-який інтер’єр. В асортименті Биллербек є моделі універсальні, які підійдуть для обох статей, але є й окремо призначені для хлопчиків або дівчаток. Наприклад, моделі для юних джентльменів виконані в ніжних блакитному, сірому, зеленому, жовтому кольорі. Для зовсім маленьких діточок у каталозі можна знайти однотонні пледи в м’яких спокійних тонах, вони  заспокійливо діятимуть на малюка. В доповненні з м'якими іграшками – мавпочками, овечками, зайчиками, слониками – ці аксесуари будуть налаштовувати малюка на спокійний, солодкий сон.

До того ж, такі комплекти – чудовий подарунок для новонародженого або до дня народження дитини двох-трьох років. Вони привертатимуть увагу та даруватимуть гарний настрій. Для дітей старшого віку – дошкільнят і школярів – найбільше підійдуть яскраві варіанти пледів з привабливим дизайном. Наприклад, для школяра можна вибрати плед з малюнком у вигляді машинок, в клітинку або з написами. В асортименті є двосторонні та односторонні моделі.

Вибираючи пледи Billerbeck, батьки можуть показати турботу про свою дитину, висловити свою любов до неї.