Допомога при болю в спині – ортопедична подушка

Старшим людям, а нерідко й молоді доводиться стикатися з такими проблемами, як біль у спині, дискомфорт в м’язах під час сну. Це призводить до того, що доводиться вирушати до лікарів, використовувати різноманітні методики, щоб позбутися цієї проблеми. 


Тим більше, що багато хто звик спати саме на великих пухових подушках, а вони не дають нормально виспатися й часто-густо стають причиною проблем з хребтом, спиною та можуть викликати алергію. Хоча найчастіше, щоб вирішити питання, треба просто купити ортопедичну подушку. Billerbeck – це німецька компанія, відома на ринку своїми постільними речами. Вона має велику колекцію виробів, створених спеціально для того, щоб зробити сон здоровим і якісним.


Ортопедичні подушки Billerbeck мають ідеальну форму, щоб зробити відпочинок бездоганним. Компанія виготовляє вироби, спеціально розроблені для тих, хто зіткнувся з проблемами з болями в шиї, спині. В якості наповнювача для них використовується спеціальне антиалергенне волокно, а також високотехнологічні матеріали. Використовувані наповнювачі чудово проводять повітря, в них не накопичується волога. 
Належну увагу також приділяють чохлам подушок. Вони зроблені з бавовни, сатину, деякі моделі просочують екстрактом алое віра, вони призначені для тих, хто страждає на алергію.
Подушки мають ортопедичний ефект і допоможуть підтримати потиличну частину голови в потрібному положенні й тим самим позбавити неприємних відчуттів. Популярністю користуються моделі, які мають спеціальний овальний виріз. Такий варіант підходить для тих, хто має сидячу роботу, проводить багато часу за кермом або за комп’ютером. Саме для цих людей розроблено спеціальні моделі подушок, які мають лікувально-профілактичні характеристики.  Така особлива форма служить для профілактики захворювань, які виникають внаслідок неправильного положення голови та шиї. 
Подушка під час сну забезпечить повне розслаблення м’язів тіла, в результаті людина отримає спокійний і здоровий сон. 


Подушки ортопедичні Billerbeck бездоганно підходять літнім людям. Вони дозволять впоратися з проблемами, пов'язаними з неправильним положенням шийного відділу хребта під час сну.
У колекції також є моделі з високоеластичним наповнювачем, який може повторювати форму голови. Вони призначені для людей, які люблять спати на животі. За допомогою такої подушки можна буде легко вибрати відповідну для сну позицію й добре відпочити. Наприклад, модель Vario має всередині повітропроникний сердечник VARIOLUX, який повторює форму голови людини. Він всередині м'який, пружний і має ефект пам’яті. Якщо людина змінює положення тіла, то подушка буде ненадовго залишатися в тому ж вигляді, а потім адаптується до нового положення. І тому під час сну можна легко позбутися напруженості, яка нагромадилася за день.